Warning: preg_grep() [function.preg-grep]: Compilation failed: nothing to repeat at offset 1 in /home/sbm/public_html/scorea.saifulbahri.net/wp-content/plugins/xlanguage/xlanguage.php on line 634

Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/sbm/public_html/scorea.saifulbahri.net/wp-content/plugins/xlanguage/xlanguage.php on line 637

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sbm/public_html/scorea.saifulbahri.net/wp-content/plugins/xlanguage/xlanguage.php:634) in /home/sbm/public_html/scorea.saifulbahri.net/wp-content/plugins/xlanguage/xlanguage.php on line 243
Koleksi Soalan Peperiksaan Tahun Lepas UPSR, PMR, SPM | Blog Perniagaan Saiful Bahri

Blog Perniagaan Saiful Bahri Orang yang berjaya adalah mereka yang memenangi pertarungan dengan diri sendiri setiap hari.

3Feb/119

Koleksi Soalan Peperiksaan Tahun Lepas UPSR, PMR, SPM

Anda ingin mendapatkan koleksi soalan peperiksaan tahun lepas untuk UPSR, PMR, SPM? Tahukah anda apakah rahsia kejayaan pelajar cemerlang SPM Nur Amalina? Rahsianya terletak pada latih tubi berasaskan soalan-soalan peperiksaan tahun lepas dari Kementerian Pelajaran Malaysia.

Bukankah soalan peperiksaan tahun lepas adalah akta rahsia kerajaan?

Ya, sememangnya soalan-soalan peperiksaan tahun lepas merupakan rahsia Kementerian Pendidikan Malaysia. Sebab itu sesudah sahaja pelajar menjawab soalan peperiksaan, kertas soalan diambil semula oleh pengawas peperiksaan. Kita tidak boleh mendapatkan soalan-soalan peperiksaan tahun lepas dengan begitu mudah.

Di manakah saya boleh mendapatkan koleksi soalan-soalan peperiksaan tahun lepas?

Terdapat koleksi soalan-soalan peperiksaan tahun lepas yang dijual secara bercetak dan dibukukan  terdapat di kedai buku. Soalan-soalan ini hanya terhad ke 6 tahun kebelakang dari tahun semasa.

Adakah cara lain saya boleh mendapatkan koleksi soalan-soalan peperiksaan tahun lepas untuk UPSR, PMR, atau SPM?

Jawapannya ada bersama kami di Score A Programme. Syarikat Kenshido International merupakan satu-satunya syarikat yang mendapat hak penerbitan semula dari Kementerian Pendidikan Malaysia untuk menerbitkan semula set-set soalan peperiksaan tahun lepas UPSR, PMR, dan SPM secara dalam talian.

Koleksi soalan peperiksaan tahun lepas di dalam Score A Programme dikumpul sejak tahun bila?

Koleksi set soalan peperiksaan tahun lepas yang terdapat kini dikumpul sehingga terkini 2009 pada tarikh artikel ini dibuat. Berikut adalah pecahan koleksi:

 • UPSR: Dari tahun 1993
 • PMR: Dari tahun 1993
 • SPM: Dari tahun 2005

Bagaimana saya boleh mengakses koleksi set soalan peperiksaan tahun lepas UPSR, PMR, dan SPM?

Anda cuma perlu melanggan sebagai pengguna Score A Programme, koleksi set soalan tahun lepas tersebut boleh diakses terus. Tiada caj tambahan dikenakan.

Bagaimana saya hendak melanggan Score A Programme?

Sila hubungi kami [SMS Nama dan Lokasi ke Wana:O12-968-8-968 / Saiful:O19-658-O-856] untuk penerangan lanjut secara percuma. Anda boleh juga menghubungi saya melalui link di bawah.

Latih tubi menggunakan koleksi soalan peperiksaan tahun lepas merupakan salah satu jalan pintas untuk cemerlang dalam peperiksaan UPSR, PMR, atau SPM.

Inginkan penjelasan lanjut?

SMS Nama dan Lokasi ke
Saiful: O19-658-O-856

Anda sukakan artikel ini?

Sila langgan suapan RSS kami!

Komentar (9) Trackbacks (0)
 1. knapa benda mcm nie yg kuar…ingatkan soalan exam…

  • Sundun,

   Score A Programme adalah sebuah sistem pembalajaran secara online yang dilengkapi dengan Koleksi Soalan Peperiksaan Tahun Lepas di mana hanya kami sahaja mendapat hak ekslusif dari Kementerian Pendidikan Malaysia untuk menerbitkan semula soalan-soalan peperiksaan tahun lepas secara online.

   Koleksi yang terdapat di dalam Score A Programme terkumpul dari tahun 1993 lagi.

   Dengan hanya kos langganan serendah RM20 sebulan, anda akan mendapat semua koleksi tersebut boleh diakses berulangkali pada bila-bila masa 24 jam dengan penandaan terus dengan pemarkahan serta merta.

   Jauh lebih baik dan lebih murah dari buku latihan di pasaran. tidak termasuk lagi dengan pemantauan masa untuk mendisiplinkan pelajar menguruskan masa dengan cekap semasa menjawab soalan.

   Pelbagai lagi kelebihan yang terdapat dalam Score A Programme yang mana ia menjadi kemestian bagi ibu bapa yang prihatin kepada pelajaran anak-anak.

   Sila hubungi saya untuk penerangan lanjut. SMS Nama dan Lokasi ke Saiful: O19-658O856 Wana:O12-9688968.

  • betul……….

 2. Hi! Thank you for your website ! Frankly speaking I have never read anything that cool.

 3. orang nak buat latihan bukan nak tengok benda ni!

  • Aina,

   Score A Programme mempunyai koleksi set soalan peperiksaan sejak dari tahun 1993. Kami dapat koleksi ini dari Kementerian Pendidikan Malaysia.

   Sila langgan Score A Programme jika ingin mengakses koleksi set soalan peperiksaan tahun lepas.

   Aina boleh mencuba dahulu dgn melanggan PERCUMA Score A Programme untuk percubaan terlebih dahulu. Sila pergi ke menu Score A Programme -> Guna PERCUMA Score A Programme.

   Terima Kasih.

 4. kalau saya nak dapat tahun lepas soalan bagi pmr , berapa harganya. terima kasih

 5. TERIMA KASIH SCORE A SANGAT BAGUS

 6. Macam mne nk tau.. cam mane nk cari soalan upsr


Tinggalkan komen


No trackbacks yet.

Powered by Gb-rugs.com - Rugs & Carpets