Warning: preg_grep() [function.preg-grep]: Compilation failed: nothing to repeat at offset 1 in /home/sbm/public_html/scorea.saifulbahri.net/wp-content/plugins/xlanguage/xlanguage.php on line 634

Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/sbm/public_html/scorea.saifulbahri.net/wp-content/plugins/xlanguage/xlanguage.php on line 637

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sbm/public_html/scorea.saifulbahri.net/wp-content/plugins/xlanguage/xlanguage.php:634) in /home/sbm/public_html/scorea.saifulbahri.net/wp-content/plugins/xlanguage/xlanguage.php on line 243
Koleksi Soalan Percubaan UPSR, PMR, SPM | Blog Perniagaan Saiful Bahri

Blog Perniagaan Saiful Bahri Orang yang berjaya adalah mereka yang memenangi pertarungan dengan diri sendiri setiap hari.

15Feb/114

Koleksi Soalan Percubaan UPSR, PMR, SPM

Membuat latih tubi dan latihan kerap menggunakan koleksi soalan percubaan UPSR, PMR, dan SPM merupakan satu kaedah yang membantu untuk cemerlang dalam peperiksaan besar seperti UPSR, PMR, dan SPM. di mana ia merupakan modul khas dalam Score A Programme?

Sehubungan dengan itu, Kenshido International melalui produk portal pendidikan Score A Programme telah menyediakan modul khas untuk koleksi soalan percubaan untuk UPSR, PMR, dan SPM. Modul ini diberi nama eTrial Exam. Tahukah anda, dari manakah koleksi soalan percubaan ini diperolehi? Koleksi soalan percubaan ini diperolehi daripada sekolah-sekolah bestari seluruh Malaysia.

Koleksi soalan percubaan ini merupakan koleksi yang amat penting untuk membantu pelajar berjaya dengan cemerlang di dalam peperiksaan besar mereka semaada UPSR, PMR, dan SPM.

Ini kerana panel set soalan-soalan peperiksaan sebenar untuk Kementerian Pelajaran Malaysia datangnya dari guru-guru sekolah bestari. Mereka merupakan penggubal soalan peperiksaan sebenar. Set soalan percubaan ini mirip seperti set soalan peperiksaan sebenar.

Saya yakin sebagai ibu bapa yang amat menitik beratkan pelajaran anak-anak dan ingin memastikan anak-anak mereka berjaya dengan cemerlang dalam peperiksaan mereka tidak akan melepaskan peluang untuk mendapatkan koleksi ini.

Sila hubungi kami [SMS Nama dan Lokasi ke Wana:O12-968-8-968 / Saiful:O19-658-O-856] untuk penerangan lanjut. Ayuh kepada ibu bapa prihatin! Dapatkan set soalan percubaan UPSR, PMR, dan SPM ini dengan melanggan Score A Programme.

Inginkan penjelasan lanjut?

SMS Nama dan Lokasi ke
Saiful: O19-658-O-856

Anda sukakan artikel ini?

Sila langgan suapan RSS kami!

Komentar (4) Trackbacks (0)
  1. supaya berjaya saya hanya setahun lagi nak menghadapi ujian upsr

  2. Great tihnnikg! That really breaks the mold!

  3. SCORE A PROGRAMME mahal sangat lah !!!!!…………Berita Harian pun ada buat koleksi soalan-soalan tahun lepas……best jugak yang penting latih tubi tu yang penting

    • cahaya,

      Pakej penggunaan 6 bulan hanya RM348 merangkumi purata 7 matapelajaran, 24 jam akses tanpa had.
      Hanya sekitar RM8 sebulan.
      Anda dapat semua ini PERCUMA:
      - penandaan automatik (mudah, pembelajaran lebih berkesan, pelajar lebih senang ingat kesalahan yang dilakukan)
      - pemarkahan serta-merta (kertas soalan lain terpaksa menunggu cikgu untuk memberi markah)
      - buku teks elektronik (mudah, pantas, tidak perlu membuka buku teks)
      - kamus rujukan pantas (tak perlu beli dan rujuk kamus bercetak)
      - nota ringkas setiap topik (boleh digunakan sebagai nota rujukan ringkas, boleh dicetak)
      - skema jalan kerja untuk subjek terpilih (skema terperinci dari guru-guru pakar)
      - Animasi video – memberi kefahaman yang jelas mengenai satu-satu topik (tiada dalam Berita Harian)
      - Rekod statistik berbentuk gambarajah prestasi pelajar (tiada di sekolah dan tusyen)
      - Jam Masa (mendidik pelajar secara psikologi untuk menguruskan masa menjawab soalan dengan lebih berkesan)
      - Soalan peperiksaan tahun lepas sejak dari tahun 1993 hinggan TERKINI

      Bukan sahaja murah, tapi… MURAH GILA BABAS!!! ;-)


Tinggalkan komen


No trackbacks yet.

Powered by Gb-rugs.com - Rugs & Carpets