Warning: preg_grep() [function.preg-grep]: Compilation failed: nothing to repeat at offset 1 in /home/sbm/public_html/scorea.saifulbahri.net/wp-content/plugins/xlanguage/xlanguage.php on line 634

Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/sbm/public_html/scorea.saifulbahri.net/wp-content/plugins/xlanguage/xlanguage.php on line 637

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/sbm/public_html/scorea.saifulbahri.net/wp-content/plugins/xlanguage/xlanguage.php:634) in /home/sbm/public_html/scorea.saifulbahri.net/wp-content/plugins/xlanguage/xlanguage.php on line 243
OptiBerry – Produk Baru Kenshido International | Blog Perniagaan Saiful Bahri

Blog Perniagaan Saiful Bahri Orang yang berjaya adalah mereka yang memenangi pertarungan dengan diri sendiri setiap hari.

7Jun/114

OptiBerry – Produk Baru Kenshido International

Pada 15 Mei yang lepas, Kenshido International telah melancarkan produk baru iaitu OptiBerry®. OptiBerry® merupakan produk makanan sampingan yang mengandungi khasiat yang amat tinggi.

Apakah itu OptiBerry®?

OptiBerry® adalah antosianin, berry ekstrak dirumuskan beberapa standard untuk membekalkan manfaat antioksidan seluruh tubuh. OptiBerry mengandungi campuran blueberry liar, strawberry, cranberry, Bilberry liar, elderberry dan ekstrak raspberry (patent-pending), yang unik dan eksklusif terkenal dengan ciri-ciri sokongan kesihatan.

OptiBerry

Kandungan OptiBerry

Apakah itu Anthocyanin?

Anthocyanin merupakan komponen umum dari buah-buahan dan sayur-sayuran, dalam berry tertentu, yang memberikan pigmentasi (warna) dan berfungsi sebagai antioksidan semulajadi. Bukti-bukti saintifik telah menunjukkan bahawa berry kaya antosianin mempunyai banyak manfaat dan berpotensi sebagai agen sokongan kesihatan. OptiBerry® membekalkan tahap standard anthocyanin, termasuk malvidin, delphinidin cyanidin, dan petunidin.

Kelebihan OptiBerry® sebagai makan tambahan untuk kesihatan:

 • Antioksidan
 • Perlindungan dan peningkatan kesihatan kardiovaskular
 • Deria penglihatan dan fungsi otak yang lebih menakjubkan
 • Menstabilkan tahap / kandungan gula dalam darah
 • Meningkatkan kesihatan saluran kencing
 • Membantu mencantikkan kulit
 • Mengekalkan keremajaan - awet muda

Bagaimana OptiBerry® berfungsi?

Semakin banyak bukti-bukti saintifik yang menunjukkan bahawa berry kaya dengan antosianin mempunyai banyak manfaat kesihatan yang berpotensi dan kesan protektif, termasuk antioksida dan aktiviti anti-angiogenik. Antosianin juga membantu menjaga integriti DNA, bertindak sebagai agen anti-inflamasi dan antimutagenik, dan memberikan cardioprotection dengan mempertahankan ketelapan pembuluh darah.

Apakah cadangan penggunaan OptiBerry®?

Penggunaan harian yang disyorkan untuk orang dewasa OptiBerry ® adalah 30 miligram, diambil dua kali sehari dengan makanan. Untuk mendapatkan maklumat tambahan tentang dos, ikuti seperti yang disarankan pada label dan / atau bercakap dengan penasihat profesional kesihatan anda.

Di mana saya boleh mendapatkan OptiBerry®?

OptiBerry ® adalah bahan gizi yang tersedia dalam berbagai macam makanan sampingan. Sebahagian besar produk boleh didapati di kedai makanan kesihatan tempatan. Sila hubungi kami [SMS Nama dan Lokasi ke Wana:O12-968-8-968 / Saiful:O19-658-O-856] untuk penerangan lanjut dan mendapatkan produk OptiBerry®.

Paparan video di bawah merupakan penerangan ringkas mengenai OptiBerry®.

Dengan wujudnya produk baru OptiBerry® oleh Kenshido International dapat membantu para pengedar menikmati hidup yang lebih sihat di samping menjalankan perniagaan Score A Programme.

Inginkan penjelasan lanjut?

SMS Nama dan Lokasi ke
Saiful: O19-658-O-856

Anda sukakan artikel ini?

Sila langgan suapan RSS kami!

Komentar (4) Trackbacks (0)
 1. Assalamualaikum,
  Informasi yang menarik.
  Mohon digunakan untuk sharing.

  Terima kasih
  Selamat Hari Raya

  Ahmad Salahuddin

 2. Terima Kasih atas info..mohon juga utk di gunakan..

  Terima KAsih

 3. salam,
  mohon utk di sharing.
  Terima Kasih

 4. Minta pandangan…boleh x guna optiberry pada tempat melecur terkena air panas?bagaimana caranya…


Tinggalkan komen


No trackbacks yet.

Powered by Gb-rugs.com - Rugs & Carpets